Etkinliklerin açılış törenine TBMM Başkanı Mustafa Şentop ve İçişleri Bakanı Süleyman Soylu’nun yanı sıra; BBP Genel Başkanı Mustafa Destici, Trabzon Valisi İsmail Ustaoğlu, Trabzon Büyükşehir Belediye Başkanı Murat Zorluoğlu, Başkent Dernekler Federasyonu Genel Başkanı Ali Hacıhafızoğlu, Milletvekilleri, siyasi parti il başkanları, ilçe belediye başkanları, protokol mensupları, STK temsilcileri ve çok sayıda vatandaş katıldı.

Meclis Başkanımız Sebahattin Arslantürk ve Yönetim Kurulu Başkanımız Eyyüp Ergan’ın iştirak ettiği etkinliklerde borsamız ve TTSO ortak standında gelen ziyaretçilere fındık ve çay ikram edildi. Ayrıca çeşitli dokümanlar, broşürler ve tanıtıcı yayınlar dağıtıldı.

TTB-TTSO ortak standını başta TBMM Başkanı Şentop olmak üzere, Trabzon Valisi İsmail Ustaoğlu, Sakarya Valisi Çetin Oktay Kaldırım, Büyükşehir Belediye Başkanı Murat Zorluoğlu, Trabzon milletvekilleri, şehrin önde gelen bürokratları ve davetliler ziyaret etti.
EKONOMİ
13 saat önceBULANCAK
3 gün önceEKONOMİ
7 gün önceEKONOMİ
10 gün önceEKONOMİ
12 gün önceEKONOMİ
17 gün önceGÜNDEM
26 gün önce
1
Kayıp Suudi Çocuğun Cansız Bedeni Bulundu
5727 kez okundu
2
Trabzon’da Türk Yıldızları Rüzgârı Esecek
3680 kez okundu
3
Prof. Dr. Sebahattin Destek’ten Üsküdar Üniversitesi’ne Uluslararası Bilimsel Katkı
3518 kez okundu
4
Denizlerimizde Fırtına Bekleniyor!
3426 kez okundu
5
İtfaiye Ekipleri Tünel de Yangın Tatbikatı Yaptı
3306 kez okundu
Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.