Bulancak’ta bugün Akşam Saatlerinde Başlayan Şiddetli Yağmur ve Dolu Hayatı Olumsuz Yönde Etkiliyor. Yüksek Kesimlere kar yağışı başladı.
Meteoroloji Genel Müdürlüğü’nün, aralarında Giresun’un da için de bulunduğu Karadeniz bölgesi için havaların ”soğuyacağı ve kar yağışlarını yer yer başlayacağı” uyarısında bulunmasının ardından, bugün akşam saatlerinde Bulancak kent merkezinde başlayan şiddetli yağmur ve dolu yağışı hayatı olumsuz etkiledi. Dolu yağışı, Bulancak kent merkezini yaklaşık 15 dakika beyaza büründü. Bulancak sahil şeridinde dolu yağışı yerini yağmura bırakırken yüksek kesimlere kar yağışı başladı.
GİRESUN
7 saat önceGÜNDEM
7 saat önceGÜNDEM
3 gün önceGÜNDEM
4 gün önceSPOR
5 gün önceGÜNDEM
6 gün önceGÜNDEM
6 gün önceVeri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.