Fındık fiyatları uzun süredir serbest piyasada Giresun’da 22-23₺ lira aralığında işlem görürken Ordu serbest piyasada ise 20-21 lira civarından işlem görüyordu.
Yeni haftayla birlikte Giresun’da fındık fiyatı serbest piyasada 24₺ liradan işlem görürken, Ordu’da ise fındık fiyatı serbest piyasada 22,5 liradan işlem görmeye başladı.
Üretici yeni sezonda fındık fiyatlarının 30₺ lira ve üzerinde olması beklentisi içerisinde beklediklerini belirtiyorlar. Girdilerin yükseldiğini bir çok fındık üreticisinin gübre, ilaçlama ve bahçe bakımlarındaki fiyat yükselişleri nedeniyle karşılayamadıklarını dile getiriyorlar.

EKONOMİ
16 saat önceBULANCAK
3 gün önceEKONOMİ
7 gün önceEKONOMİ
10 gün önceEKONOMİ
12 gün önceEKONOMİ
17 gün önceGÜNDEM
26 gün önce
1
Kayıp Suudi Çocuğun Cansız Bedeni Bulundu
5728 kez okundu
2
Trabzon’da Türk Yıldızları Rüzgârı Esecek
3681 kez okundu
3
Prof. Dr. Sebahattin Destek’ten Üsküdar Üniversitesi’ne Uluslararası Bilimsel Katkı
3520 kez okundu
4
Denizlerimizde Fırtına Bekleniyor!
3428 kez okundu
5
İtfaiye Ekipleri Tünel de Yangın Tatbikatı Yaptı
3308 kez okundu
Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.