Yöresel lezzetler ve kaliteli hizmet anlayışı ile bambaşka bir kimliğe bürünen sosyal tesis son dönemde turizm sektöründe cazibe merkezi haline geldi. Belediye iştiraki şirket tarafından işletilen Giresun Belediyesi Kale Sosyal Tesisi’nde Giresun’a özgü yöresel tatlar, balık çeşitleri ve yöresel kahvaltı misafirlere ikram ediliyor.

Giresun’un geleneksel mimarisine uygun olarak inşa edilen Kale Sosyal Tesisi doğa ile iç içe bir atmosfer sunarak ziyaretçilerini huzurlu bir ortamda ağırlıyor.

Giresun Belediye Başkanı Aytekin Şenlikoğlu, Giresun için çalışmaya devam edeceklerini belirterek, “Belediye olarak şehrimizin her yönüyle tanıtımını yapmaya devam ediyoruz. Turizmin ilk ayağının tanıtım ve şehrimize gelen misafirlerin keyifle vakit geçirebilecekleri alanlar olduğuna inanıyoruz.

Göreve geldiğimizde belediyemizin bu nitelikte bir sosyal tesisi yoktu ama şimdi Kale Sosyal Tesisi, Kale Seyir Terası Sosyal Tesisi ve Plaj Sosyal Tesisi olmak üzere üç adet sosyal tesisi şehrimize kazandırdık.

Giresun’umuza gelen yerli ve yabancı misafirlerimize en iyi hizmeti sunmak için sürekli çalışıyoruz ve gelecek dönemde tesislerimizi daha da geliştirmeyi planlıyoruz. Herkesi yöresel lezzetlerimizi tatmaya davet ediyoruz” dedi.
EKONOMİ
13 saat önceBULANCAK
3 gün önceEKONOMİ
7 gün önceEKONOMİ
10 gün önceEKONOMİ
12 gün önceEKONOMİ
17 gün önceGÜNDEM
26 gün önce
1
Kayıp Suudi Çocuğun Cansız Bedeni Bulundu
5727 kez okundu
2
Trabzon’da Türk Yıldızları Rüzgârı Esecek
3680 kez okundu
3
Prof. Dr. Sebahattin Destek’ten Üsküdar Üniversitesi’ne Uluslararası Bilimsel Katkı
3518 kez okundu
4
Denizlerimizde Fırtına Bekleniyor!
3426 kez okundu
5
İtfaiye Ekipleri Tünel de Yangın Tatbikatı Yaptı
3306 kez okundu
Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.