Giresun Valiliğinden yapılan yazılı açıklamayla kamu kurum ve kuruluşlarındaki bütün çalışanların 24 Nisan 2020 Cuma günü tam gün idari izinli sayılmaları duyuruldu. Giresun Valiliğinden yapılan yazılı açıklama şöyle;
T.C. Cumhurbaşkanlığı İdari İşler Başkanlığı, Personel ve Prensipler Genel Müdürlüğü’nün 21 Nisan 2020 tarih ve 16440 sayılı yazıları ile kurum yöneticileri tarafından gerekli tedbirlerin alınarak hizmetlerin aksatılmaması, zorunlu hizmetlerin yürütülmesi için asgari seviyede personel bulundurulması kaydıyla; kamu kurum ve kuruluşlarındaki bütün çalışanların 24 Nisan 2020 Cuma günü tam gün idari izinli sayılmalarının Sayın Cumhurbaşkanımızca uygun görüldüğü bildirilmiştir.

EKONOMİ
7 saat önceBULANCAK
2 gün önceEKONOMİ
6 gün önceEKONOMİ
9 gün önceEKONOMİ
11 gün önceEKONOMİ
16 gün önceGÜNDEM
26 gün önce
1
Kayıp Suudi Çocuğun Cansız Bedeni Bulundu
5724 kez okundu
2
Trabzon’da Türk Yıldızları Rüzgârı Esecek
3677 kez okundu
3
Prof. Dr. Sebahattin Destek’ten Üsküdar Üniversitesi’ne Uluslararası Bilimsel Katkı
3514 kez okundu
4
Denizlerimizde Fırtına Bekleniyor!
3423 kez okundu
5
İtfaiye Ekipleri Tünel de Yangın Tatbikatı Yaptı
3303 kez okundu
Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.