Yapılan son değerlendirmelere göre; Ülkemizin bu gece saatlerinden itibaren yeni bir serin ve yağışlı sistemin etkisi altına gireceği tahmin ediliyor. Hafta ortasına kadar Karadeniz bölgesinin iç kesimlerinde görülecek yağışların sağanak ve gök gürültülü sağanak şeklinde olacağı tahmin ediliyor. Yağışların; yarın (1 Haziran Pazartesi) , Batı Karadeniz’in iç kesimlerinde yer yer kuvvetli olması bekleniyor. Kuvvetli yağışların sebep olacağı olumsuz şartlara karşı ilgililerin ve vatandaşların dikkatli ve tedbirli olmaları gerekmektedir.
Yağışların (05.06.2020) Cuma günü de Doğu Karadeniz’in iç kesimlerin de etkili olduktan sonra yurdu terk edeceği tahmin ediliyor.
Hava sıcaklıklarının Cuma gününden itibaren hissedilir derecede artacağı ve mevsim normalleri üzerine yükseleceği tahmin ediliyor.
Rüzgarın; hafta ortasına kadar önümüzdeki üç gün Doğu Karadeniz’in iç kesimlerinde yer yer kısa süreli fırtına (60-80 km/sa) şeklinde esmesi bekleniyor.
EKONOMİ
11 saat önceBULANCAK
2 gün önceEKONOMİ
7 gün önceEKONOMİ
10 gün önceEKONOMİ
11 gün önceEKONOMİ
16 gün önceGÜNDEM
26 gün önce
1
Kayıp Suudi Çocuğun Cansız Bedeni Bulundu
5726 kez okundu
2
Trabzon’da Türk Yıldızları Rüzgârı Esecek
3679 kez okundu
3
Prof. Dr. Sebahattin Destek’ten Üsküdar Üniversitesi’ne Uluslararası Bilimsel Katkı
3517 kez okundu
4
Denizlerimizde Fırtına Bekleniyor!
3425 kez okundu
5
İtfaiye Ekipleri Tünel de Yangın Tatbikatı Yaptı
3305 kez okundu
Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.