DOLAR33,9818% 0.11
EURO37,7251% -0.39
STERLIN44,7272% -0.19
FRANG40,3201% 0.25
ALTIN2.728,39% -0,66
BITCOIN54.040,00-0.055
reklam

Keşaplı Çağlar Genç’in hedefi dünya şampiyonluğu

Yayınlanma Tarihi : Google News
Keşaplı Çağlar Genç’in hedefi dünya şampiyonluğu
reklam

Önce Başkonsolostan destek sonra TV programına katıldılar

Keşaplı Çağlar Genç’in hedefi dünya şampiyonluğu

Abdülkadir KARAOSMANOĞLU / DUİSBURG

ALMANYA’nın Osnabrück kentinde yaşayan  Giresun-Keşaplı profesyonel boksör Çağlar Genç (33)  14 Eylül’deki maçı için antremanların haricinde hem destek hem de tanıtım amaçlı,  yoğun bir program içinde çalışıyor. Çağlar Genç ve menajer Ertan Şen, Türkiye Cumhuriyetinin Münster Başkonsolosu  Arif Hakan Yeter ile görüştüler. İkili daha sonra gazeteci Tevfik Kara’nın Kanal Avrupa TV’de hazırlayıp, sunduğu „Sivil İnisiyatif“ isimli programa katıldılar.

BAŞKONSOLOS YETER’DEN DESTEK SÖZÜ 

Münster’deki Alexianer Hotel am Wasserturm’u ziyaret eden  Münster Başkonsolosu  Arif Hakan Yeter, nakavtçı boksör Çağlar Genç ve menajeri Ertan Şen ile karşılaştı. Başkonsolos   Arif Hakan Yeter: „ Çağlar Genç’le tanışmadan ismini duymuştum. Tesadüfen karşılaştık ve beni maçına davet etti. Ülkemizi başarıyla temsil eden ve her defasında bayrağımızla ringe çıkan bu genç sporcuyu bizzat seyretmeye gideceğim“ dedi. 

Çağlar Genç’in menajeri Ertan Şen: „profesyonel olduk ama hala maddi olarak sıkıntılarımız var. Bunu ancak şampiyon olarak çözeceğiz. Sırasıyla  Almanya,  Avrupa ve Dünya  şampiyonluklarını  hedefliyoruz ve mutlaka hedefe ulaşacağız“ dedi.

CANLI YAYINA KATILDILAR

Nakavtçı boksör Çağlar Genç ve menajer Ertan Şen, Duisburg merkezli Kanal Avrupa TV’de usta gazeteci Tevfik Kara’nın hazırlayıp sunduğu „Sivil İnisiyatif“ isimli programa katıldılar. 

Canlı olarak bir buçuk saat çalışmalarını, hedeflerini ve sponsorluk problemini anlatan ikiliden menajer  Ertan Şen: „Biz gerçekten zor koşullar altında mücadele veriyoruz. Profesyonel olduk ama henüz daha yolun başındayız. Almanya ve Türkiye’deki kurumsallaşmış birçok firma tarafından maddi olarak desteklendiğimizde işimize daha çok konsantre olacağız ve şampiyonluk için önümüzde hiçbir engel kalmayacak. Ben sporcuma güveniyorum yeterki bize destek verilsin“ dedi.

YORUM YAP